Hírek

Under construction: Libárdi Adrienn

2020. június 09.

Különleges érzés egy projekt első napján odaülni a tervezőasztalhoz és öröm lekapcsolni az irodában a villanyt a projektzárás végén. Ami a kettő között történik, az gyakran sok éven át tartó munka, tervezés, újratervezés, találkozók, egyeztetések, álmos hétfők, fáradt péntekek, nagy ötletek, még egy utolsó tervmódosítás vagy csak egyszerűen: munkanapok a TSPC irodáiban. Az Under Construction sorozat ezekbe a végigdolgozott hétköznapokba szeretne bepillantást engedni egy munkatárs megszólításával – csak három rövid kérdés, pont annyi, amennyi egy kávészünetbe belefér.

A legújabb részben Libárdi Adriennt, a TSPC belsőépítészeti projektvezető építészét, a révkomáromi iroda szakmai vezetőjét kérdeztük jelenlegi projektjéről, amely egy belvárosi ügyvédi iroda belsőépítészeti kialakítása.

Adrienn, milyen projekten dolgozol most?

Jelenleg egy budapesti belvárosi ügyvédi iroda belsőépítészeti tervezését végezzük. A kihívást ebben a projektben az jelentette számomra, hogy viszonylag kis alapterületen kellett biztosítani hat munkatárs részére irodai munkára alkalmas, kényelmes és elegáns környezetet, mindezt tárgyaló, teakonyha és a járulékos vizes helyiségek kialakításával. A megoldás ötlete már az első helyszíni bejárás során megfogalmazódott bennem.

Milyen célt fogalmaztál meg a tervezés kezdetén?

Az iroda kialakításakor célunk a régi és a modern formák praktikus ötvözése volt: a klasszikus polgári lakás karakterének megtartása és letisztult terek képzése a mai kornak megfelelő, modern irodabelső kialakítása mellett.

Milyen egyedi megoldásokat szállít a TSPC ebben a projektben?

A terek sajátos színvilágával hoztunk egy jól felismerhető, egyedi stílust, amelyet a helyszín adottságai mellett természetesen a megrendelői igényei alakítottak. Az eredeti beltéri ajtók felújításával összhangban a fehér falburkolatok egységesítik a különböző funkciójú tereket, így az egyedi bútorok tervezésével megtartjuk a genius loci által meghatározott nagypolgári miliőt.

Mit gondolsz, milyen hangulata lesz a kész irodának, amikor először belépsz majd?

Bízom benne, hogy egy nagyon jól használható munkaterületet hozunk létre, ahol jó dolgozni, mert a környezet magas szinten kielégíti a megfogalmazott igényeket és inspirálja a munkavégzést. A korszerű hatás az extravagáns színek alkalmazásával biztosított, ahol a letisztult fehér színnel párosul az ezüstszürke és a rózsaszín, valamint az óarany és az acélkék játékos dinamikája.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.