Dunakapu tér 7. – GINOP-8.3.1-16

Adós neve: TSPC Kft.

A beruházás tartalmának rövid bemutatása:

A beruházás, Győr Dunakapu tér 7, 6844 hrsz szám alatt található 1 000,81 nettó m2 területű épület. A beruházás célja a meglévő műemléki épület felújítása, belső átalakítása. Az átalakítás során megőrizzük a Dunakapu tér és a Szappanos köz felé eső épülettömegeket. A földszinti területen, ahol több kisebb iroda és üzlet működött, egybefüggő teret hozunk létre vendéglátó funkció kiszolgálására. Az 1. emeleten egy önálló irodacsoport jön létre elkülönülve a földszint és a tetőtéri terektől. A meglévő tetőszerkezetet elbontjuk és egy új fémlemez fedésű, félnyereg tetőkkel határolt, belső részeken teljes értékű szintet hozunk létre. A tetőtérben két irodacsoport, a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel kap helyet.

Az ingatlan vásárlása megtörtént, az épület átalakítása zajlik. Beszerzésre kerül még az iroda felszereléséhez és működtetéséhez szükséges infrastruktúra valamint a cég tevékenységéhez kapcsolódó egyéb eszközök (térinformatikai eszközök és szoftverek).
A beruházás célja a modern városprogramhoz kapcsolódó műszaki tevékenységek helybeni kiszolgálása.

Hitelprogram azonosító: GINOP-8.3.1-16 azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú Hitelprogram.

Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.