Interjúk

Szakmai beszélgetések a Széllkapu parkról

 

Vezető tervezők

Kádár Mihály és Könözsi Szilvia, TSPC

Négy évvel ezelőtt a TSPC csapata nagyot álmodott: a zajos Margit körút és a bevásárlóközpont közötti területre tervezték meg Budapest új, modern pihenőparkját, a Millenáris Széllkapu parkot. Kádár Mihály és Könözsi Szilvia vezető tervezőkkel beszélgettünk.

Tervezőcsapat

Könözsi Szilvia, Szántó Csilla és Fekete Attila, tspc

A Széllkapu projekt tervezésében több, mint százfős csapat vett részt, a generáltervező TSPC összefogásában. Könözsi Szilvia, Szántó Csilla és Fekete Attila tervezőkkel beszélgettünk.

Tájépítészet

Majoros Csaba, Balogh Andrea, 4D Tájépítész

Kertépítés

Czérna Zoltán, Parkertech Kft.

A debreceni Parkertech Kft. végezte el a Széllkapu park látványos és lenyűgöző léptékű kertépítési munkáit. Szerintük a szaktudás, megbízhatóság, szakmai alázat és a jókedv a siker elengedhetetlen kellékei – Czérna Zoltánnal beszélgettünk. 

Látványtervezés

Tornyi Dávid és Könözsi Szilvia

„Nagy felelősség, hogy mit mutatunk egy látványterven – megérte egy professzionális partnert, a Brick Visualt választani munkánkhoz” Tornyi Dávid látványtervezővel és Könözsi Szilvia vezető tervezőt kérdeztük. 

Úttervezés

Sós Gergely, Főmterv Zrt.

A park alatt húzódó ötszáz férőhelyes mélygarázs, a gyalogosforgalom fókuszban tartása, a Fény utcai aluljáró lesüllyesztése – néhány érdekes téma, amelyről az úttervező szakember Sós Gergelyt kérdeztük.