Hírek

Sárkányhajó

2016. október 16.

Mivel szeretjük a kihívásokat és a nehézségekkel teli feladatokat, őszi közös programunknak a sárkányhajózást választottuk.

Pont miután elmúlt a rendhagyóan meleg szeptember és pont egy olyan napon, amikor minden esély megvolt az égszakadásra.

A viszonylag elfogadható idő kegyes volt hozzánk, csak arra a rövid időre volt záport, amíg két sárkányhajóra oszlott csapatunk megmérettette magát. Így a többségnek ismeretlen sport űzését csak az esőkabát és a vízzel folyamatosan megtelő hajók nehezítették.

Míg a csapat egy része versenyzett, a másik fele lakomával készült. Helyben sütött csirkeragus lepény várta az első és második helyezett hajókat.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.