Hírek

PULZUS szobor az epiteszforum.hu-n

2015. október 14.

A Pál Zoltán alkotását bemutató cikk jelent meg az Építész fórumon.

A Dunakapu tér átadása után nem fejeződött be számunkra a közreműködés a tér életében, mivel a kezdetektől fogva elhelyezésre szánt ’interaktív’ szobor is annak szerves részét volt képezni hivatott.

A szobor képzőművészeti pályázatának lezárulta után nagyban segítettük Pál Zoltán alkotásának megvalósulását.

További információ: http://epiteszforum.hu/pulzus-uj-kozteri-szobor-gyorben

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.