Projektek

Szabad György irodaház

A MTESZ-székház közel tizenegyezer négyzetméteren az Országgyűlés Hivatalának háromszáz munkatársának nyújt majd nívós munkakörnyezetet. Ahogy a Magyar Építők korábban megjelent cikke részletezi, az 1970-ben épült székházat a tervek szerint szerették volna megtartani, ám a tartószerkezet állapota miatt inkább a teljes bontás és az újraépítés mellett döntött a megrendelő. Az iroda egybeépült a Kossuth téri metró felszíni csarnokával, a metró közelsége és a műemléki környezet komoly szakmai kihívásokat jelentett. Az épület több különleges megoldást rejt, ilyen többek között a Parlamentet a székházzal összekötő alagút.

  • Helyszín:Budapest
  • Funkció:irodaház
  • Év:2019-2020
  • Státusz:elkészült
  • Tevékenységek:projekt lebonyolítás, műszaki ellenőrzés
  • Munkatársak:Kádár Mihály
  • Partnerek:ECO-TEC Kft.
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.