Projektek

Millenáris Startup Campus

A Campus egyike a legnagyobb co-working és startup közösségi projekteknek a Közép- és Kelet Európai régióban. Azért jött létre, hogy az ökoszisztéma központjaként biztosítson egy támogató közeget a helyi tech-élet tagjainak és nagyban hozzájáruljon ahhoz, hogy Budapest felkerüljön a globális startup térképre.

Ez egy olyan hely, ahol egy fedél alatt dolgozhatnak a tehetségek, startupok és az innovációs világ szereplői.


A Millenáris területe a 19. és a 20. század fordulóján kezdett beépülni, eredetileg a Ganz-gyárhoz tartozott. A területen nagyjából száz év múlva, az ezredfordulón épült ki a Millenáris Park, ami az elmúlt majdnem két évtizedben Budapest egyik kedvenc pihenőparkjává, találkozóhelyévé és rendezvényhelyszínévé vált. A Millenáris Startup Campus-szal a megrendelő célja volt egy 21. századi kreatív, látványos, közösségformáló alkotótér létrehozása.

A Millenáris Park átalakított épületében 183 munkaállomás, 24 iroda és tárgyaló, különtermek, 102 fős moziterem, tárgyalásra alkalmas konténerek és úgynevezett „emberakváriumok” is találhatók. A helyenként több mint 10 méteres belmagassággal rendelkező óriási térben több százan fognak egy légtérben dolgozni, mégis okosan vannak elosztva a különböző funkciójú terek, így nem lesz nyomasztó sem az összezártság, sem a fejünk fölött a múlt mementójaként csüngő behemót daruk.

Az asztalok 4-6-8 fős kisebb csoportokba vannak rendezve, de találunk hangszigetelt, ám vizuálisan nem elszeparált üvegkockában berendezett kisebb irodákat is, és egyszemélyes, zöld-sárga telefonfülkékből átalakított mini munkaállomásokat is. Illetve az alsó szinten kaptak helyet a konferenciatermek. A felső szintről nyílnak a lentről már igencsak szuggerált tárgyalók – ugyanis két hatalmas ipari konténer lebeg a csarnok közepén.  A felső szinten találhatóak majd a kisebb irodák, illetve az étterem és teakonyha rész is, valamint egy kisebb tetőkert sakktáblával, ugróiskolával és mini kondiparkkal is.

  • Helyszín:Budapest II.
  • Funkció:közösségi iroda
  • Év:2017-2018
  • Megbízó:Millenáris Nonprofit Kft
  • Státusz:elkészült
  • Tevékenységek:generál belsőépítész tervezés, tervezés menedzsment
  • Munkatársak:Felelős tervező: Kádár Mihály; Projektmenedzser: Tóth Gabriella; Projektvezető építész: Rónaszéki Gábor
  • Partnerek:Belsőépítészet – AEO Építész és Belsőépítész Bt. és Interior Show Kft.;Épületgépészet, épületvillamosság – CÉH Zrt.; Kivitelező: WHB (West Hungária Bau) Kft. Műszaki ellenőr: TECHNOPLUS Kft.
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.