Projektek

Arató Emil tér

A Budapest, III. kerület Arató Emil tér felújítása keretében egy vizes játszótér épült a gyerekek szórakoztatására. A speciálisan vizes játszótérre tervezett játékok és szökőkút vízellátásához szükséges nyomást, és vízáramlást egy kiegyenlítő tározóban tárolt víz zárt rendszerű, szivattyús visszaforgatásával állítottuk elő, nem pedig az ivóvízhálózat nyomásának és vízhozamának felhasználásával.

A terület közösségi tervezése a helyi lakosok és az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjainak bevonásával történt.

A közösségi tervezés 2016-ban kérdőíves felméréssel kezdődött el, majd az Aquincum Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola diákjai egy közösségi tervezési játékon vettek részt. Ennek keretében a felsős diákok csapatokban dolgoztak a park felújítási tervein, ötleteik pedig a terület felújításában felhasználásra kerültek.

A hosszúkás területre futópályát, pihenőkertet, a vizes játszóteret és a kutyafuttatót is terveztünk . A közvilágítás teljes felújítása, a térfigyelőkamerák kihelyezése, a padok és szemetesek korszerűsítése és forgalmi átalakítások is a feladat részét képezték. Az iskola előtt úgy változtattuk meg az útvezetést és a forgalmi rendet, hogy reggeli dugók – amit a gyerekeiket az iskolába autóval szállító szülők okoznak – jelentősen csökkenjenek.

  • Helyszín:Budapest III.
  • Funkció:közösségi tér
  • Év:2016-2018
  • Státusz:elkészült
  • Megrendelő:Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat
  • Tevékenységek:generál tervezés, víziközmű tervezés, úttervezés
  • Partnerek:Global Terv Kft
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.