Projektek

Aqua Sportuszoda

A fedett versenyuszoda együttes 50 m-es versenymedencével,16,66 m-es tanmedencével, 400 fős öltözővel, 800 nézős befogadóképességgel bír.

Az épület koncepciója két eltérő tömeg egymásba fonódó kapcsolatára épül. A medencetér nagy tömege egy a déli oldalról függőlegesen induló és ívesen

az épület fölé boruló rácsostartók sorozatából létrejövő forma; az azt lefedő szürke korcolt alumíniumlemez északra lejtő felülete, egy délre zártságot,

észak felé nyitottságot hangsúlyozó gesztus.

  • név:Aqua Sportuszoda
  • helyszín:Győr
  • év:2013
  • megbízó:SF Győr Uszoda 2013 Konzorcium
  • státusz:elkészült
  • tevékenységek:generál tervezés
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.