Hírek

Nagy múltú klub új sportcsarnokát tervezi a TSPC Óbudán

2021. július 23.

Mostantól a generáltervező TSPC Kft. és partnere, a Kreatív Magyar Mérnök Tanácsadó Kft. oldalán pattog a labda: a csapat tervezi a Vasas Sport Club Folyondár utcai sport- és táncközpontjának komplex fejlesztésében megvalósuló új sportcsarnokot. Az óbudai Kiscelli parkerdő ölelésében fekvő sporttelep modern, nemzetközi versenysztenderdeknek is megfelelő központot kap, amely a röplabda és a tánc-szakágak munkájának helyszíne lesz, illetve itt kapnak helyet az öltözők, kiszolgáló helyiségek és irodák is.

A fejlesztésben a 80-as években épült, mára rossz állapotúvá vált régi röplabdacsarnokot elbontják és helyére modern, a mai kor igényeinek megfelelő épületet terveznek. A fejlesztés célja, hogy a sportklub múltjához egy funkcionálisan és esztétikai szempontból is illő és méltó, jó energiahatékonyságú épület jöjjön létre, külön figyelemmel a hatékony üzemeltetésre és a fenntarthatósági szempontokra. A tervezés során kiemelt szakterület lesz a tartószerkezeti tervezés, mivel Óbuda érintett területe régi bányászati helyszín volt, illetve a közelben barlangrendszer is található. A fejlesztés rendezi majd a parkolási nehézségeket is.     

A sporttelep területén a röplabda és tánc pályái és termei mellett több, mint 6000 négyzetméteren teniszpályák találhatók. A cél, hogy minden sportág zavartalanul, szünet nélkül folytathassa edzőmunkáját és versenyeit a sportcsarnok építése alatt is.

A generáltervező TSPC Kft. portfoliójában számos sportlétesítmény található: a szegedi és zalaegerszegi sportuszodák mellett a Testnevelési Egyetem új kampusza is az építésziroda tervei szerint valósul meg.  

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.