Hírek

Munkagép-megfigyelő pont és infografikus táblák: épül a TE Csörsz utcai kampusza

2021. január 05.

Infografikus táblákat helyezett el a generáltervező TSPC a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai kampuszának építési területét határoló kerítésén: a táblákról a helyi lakosok és a sétálók tájékozódhatnak arról, hogy milyen fejlesztés zajlik a Csörsz utcában. A táblákon az egyetemi létesítmények látványtervei láthatók, melyek segítenek elképzelni a hamarosan felépülő sportkomplexumot.  

A TSPC egy különleges megoldással is készült: mivel a területet a következő hónapokban változatos munkagépek használják majd, a kisgyermekek számára kukucskálóval ellátott „munkagépfigyelő pontot” hoztak létre. A táblát nézve a gyermekek megismerkedhetnek a munkagépekkel és megfigyelhetik, melyik dolgozik éppen aznap a területen.

A kampuszfejlesztésben a TSPC partnere a kivitelezésért felelős ZÁÉV.  

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.