Hírek

Megnyitottuk a TSPC Slovakia irodánkat

2019. július 09.

A TSPC Slovakia július elején megnyitotta kapuit:  három építész kollégával kezdjük el a munkát a komarnói Central irodaház 3. emeletén. “A Central irodaház Komárom város központjában található, közvetlenül a Duna partján és a környék egyik legmodernebb épülete” – mondja Libárdi Adrienn, a TSPC Slovakia vezetője. Múlt héten Adrienn vezetésével megkezdődött új munkatársaink megismertetése a TSPC munkafolyamataival és lassan otthonossá válik az irodájuk is.

Jó munkát kívánunk új építész kollégáinknak, Henrieta Kovácsovának,  Tímea Dittelovának és Eva Zsemlyeovának!

 

 

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.