Hírek

Másodiknak választották a debreceni templom tervünket

2018. május 05.

A Debrecen-Tócosert lakótelepi új görögkatolikus templom tervpályázatán csapatunk tervét második díjjal illették. Az építész szakmai zsűri kiemelten nyilatkozott a tervről, mely véleményük szerint egy hajszállal maradt az első helyezett mögött.

A pályázatról az építészfórumon található cikk:

http://epiteszforum.hu/gorogkatolikus-szentharomsag-templom-tervpalyazat-dijazottak

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.