Hírek

Letették az Etelka sori sportuszoda alapkövét

2018. augusztus 23.

2018. augusztus 22-én, szerda délelőtt letették az új fedett uszoda alapkövét Szegeden, az Etelka soron. Botka László (MSZP) polgármester az alapkőletételen elmondta, 425 nap alatt felépül Magyarország legújabb, legmodernebb és legszebb, az európai elvárásoknak megfelelő fedett uszodája. Hangsúlyozta, a 170 000 lakosú Szeged – a 30 ezer egyetemistával – a vizek városa, de nemcsak a sportolók veszik igénybe majd az új létesítményt, hiszen az önkormányzat továbbra is biztosítja az ingyenes úszásoktatást az iskolásoknak.

http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/letettek_az_etelka_sori_sportkomplexum_alapkovet_-_ma_kezdik_az_uj_uszoda_epiteset/2571013/

Fotók: Délmagyar.hu, © Frank Yvette

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.