Hírek

Különdíjat adott a TSPC a Széchenyi István Egyetem OTDK versenyén

2021. április 27.

A Széchenyi István Egyetem rendezte meg a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Műszaki Tudományi Szekcióját. A csütörtöktől szombatig tartó online eseményen ötszáz hallgató vett részt, köztük határon túli magyar és Magyarországon tanuló külföldi fiatalok is.

A Széchenyi István Egyetem Audi Hungaria Járműmérnöki Kara, Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kara, valamint Építész-, Építő- és Közlekedésmérnöki Kara által rendezett 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) Műszaki Tudományi Szekciójára április 22. és 24. között kerül sor, a járványhelyzet miatt online formában.

“Az OTDK zsűritagjaként nagy örömmel tapasztaltuk, hogy a hallgatók az online forma ellenére is felkészültek és meggyőzőek voltak nemcsak szakmai tartalomban, hanem az előadásmódban is. A TSPC különdíjait olyan hallgatóknak ajánlottuk fel, akik innovatív, egyedi megközelítésben foglalkoztak szakmánk egy-egy kérdésével. Több alkalommal hallottunk olyan előadást, amelynek megközelítése a TSPC számára is friss ötleteket hozhat, ezért a jövőben szívesen megkeressük ezeket a fiatal kollégákat együttműködéseinkhez” – mondta Könözsi Szilvia zsűritag, a TSPC építész tervezési igazgatója. 

A támogató TSPC Kft. nevében ebben az évben három kollégánk, Könözsi Szilvia, Kovács-Szarka Zsófia és Markos Péter segítették a zsűri munkáját, és a kiemelkedőnek ítélt dolgozatokat a következő különdíjakkal ismertek el:

TSPC az Innovációért Díj:

Kovács Krisztina és Zubek Károly: #participáció – Z generációs közösségi tervezés az Instagram virtuális terében

TSPC BIM gyakornoki díj:

Szuchács Anna: Ráfröccsöntéssel készült alkatrész szimulációs modelljének létrehozása

Gratulálunk a 35. OTDK-n részt vevő fiatal kollégáknak!

Kép: Széchenyi Egyetem
Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.