Hírek

Képgaléria: végigtáncoltuk a Nemzeti Táncszínház készülő épületét

2019. február 15.

 

 

 

 

Megrendelő: Kádár Mihály, TSPC / Projektmenedzser: Tóth Gabriella, TSPC /Fotó: Juhász Norbert / Kreatív koncepció: Babics Anna, HelloLama Creative  /  Virág: flowerMe/ Smink: Lívia Garaba makeup artist / Tánc: Koleszár-Tóth Viktória, Sass Júlia, Sárai Rachel, Tomcsik Márton

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.