Hírek

Képgaléria: megújult a Bujtor István Szabadtéri Színpad Tihanyban

2021. augusztus 25.

Komplex műszaki felújításon esett át a Bujtor István Szabadtéri Színpad Tihanyban: megújult a színpad, a nézőtér, a kiszolgálóhelyiségek, illetve fejlesztették a fény- és hangtechnikai megoldásokat is. A Bujtor István Szabadtéri Színpad komplex felújítását az önkormányzattal egyeztetve a tihanyi Levendula Színpad Kft. végezte. A színpad felújításának generáltervezője a TSPC Kft. volt. A szabadtéri színpad idén augusztus végéig várja nézőit, színesítve Tihany turisztikai és kulturális eseménypalettáját.

Stáblista

Felelős tervező: Kádár Mihály

Projektmenedzser: Dr. Dienes Szabolcs DLA, Ferencz Norbert

Építész munkatársak: Fekete Attila, Barta Enikő

Tartószerkezeti tervező: Róth Ernő

Tűzvédelmi tervező: Molnár Bálint

Költségvetés: Kovács Erzsébet

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.