Csatlakozz csapatunkhoz!

Lendület, innováció, csapatmunka és komplex gondolkodás – a TSPC Csoport Európa egyik lendületesen fejlődő építész és mérnökirodája, ahol az ötlettől a megvalósításig kísérjük megrendelőinket. A cég alapításakor meghatározott cél, az építészet és műszaki megoldások terén működő szakágak és szaktudás egyesítése a mindennapi munka kiemelkedő ereje is: a nálunk dolgozó kollégák szakterületüktől függetlenül a teljes munkafolyamatot átláthatják és ezáltal izgalmas, nagy léptékű projekteken vehetnek részt.

A több, mint százhatvan fős csapattal dolgozó TSPC nívós környezetben, kiemelt technológiai háttérrel és a magas szintű munkakörülmények biztosításával segíti a kollégák hatékonyságát. Cégünk piacvezető a 3D-tervezés és a BIM-technológia alkalmazásában. Irodáink több helyszínen, Budapesten, Győrben, Komáromban, Zágrábban, Münchenben és Berlinben működnek.

Dolgozz velünk, ha szívesen lennél a TSPC csapatának tagja, hogy szaktudásoddal, műszaki és technológiai újításokra való nyitottságoddal és elkötelezett, felelősségteljes munkavégzéssel részese lehess Magyarország legnagyobb építőipari projektjeinek.