Hírek

Így futott a TSPC: remek eredmények az Ultra Tisza-tóról

2019. július 09.

A hétvégén a TSPC két csapattal vett részt az Ultra Tisza-tó futáson. Gratulálunk kollégáinknak, akik remek futóeredménnyel, illetve kitűnő csapatunkat segítő munkával járultak hozzá nemcsak helyezéseinkhez, hanem élményeinkhez is!

A céges csapatok között a 10. és 13. helyen végzett a két csapatunk, a 10-fős csapatok között is szuper helyezéssel, 228 indulóból a 40. helyen végeztünk.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.