Hírek

I. helyezést értünk el a győri sportkomplexum tervpályázatán

2014. november 03.

Pályázati munkánk, melyet a DPI Design-nal együtt készítettünk, I. díjat nyert.

Győr városa a 2017-es diákolimpia rendezésének helyszínére nyílt tervpályázatot hirdetett, melybe atlétika pálya, tornacsarnok, judo csarnok és teniszpályák mellett számos sportágnak helyet adó komplexumot kellett tervezni.

További információ:

http://epiteszforum.hu/gyor-uj-sportkomplexuma-tervpalyazat-a-tspc-es-a-dpi-kozos-i-dijas-munkaja

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.