Skip to main content

KARRIER A TSPC-NÉL

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

Dinamizmus, innováció, csapatmunka és komplex gondolkodás – a TSPC Group Európa egyik leggyorsabban növekvő építész és mérnöki vállalata, ahol az ötlettől a megvalósításig kísérjük ügyfeleinket. A cég alapításakor kitűzött cél, az építészeti és mérnöki megoldások szakterületeinek és szakértelmének egyesítése a mindennapi munkánk egyik fő erőssége is: kollégáink szakterülettől függetlenül átlátják a teljes munkafolyamatot, és izgalmas, nagyszabású projektekben vehetnek részt.

A TSPC több mint 180 fős csapatával segíti kollégáit abban, hogy magas színvonalú környezetben, erős technológiai háttérrel és magas szintű munkakörülményekkel hatékonyak legyenek. Cégünk piacvezető a 3D tervezés és a BIM technológia alkalmazásában. Irodáink több helyszínen is működnek: Budapesten, Győrben, Komáromban, Zágrábban és Münchenben.

Dolgozz velünk, ha szeretnél a TSPC csapatának tagja lenni, hogy szaktudásoddal, a műszaki és technológiai újdonságok iránti nyitottságoddal és elkötelezett, felelősségteljes munkáddal részt vehess Magyarország legnagyobb építési projektjeiben.

EGY NAP A TSPC-NÉL

Dinamikus tempót diktálunk, és nem ismerjük a lehetetlent. Egyetlen munkanapon belül majdnem tízezer lépést tettünk Könözsi Szilviával, az Építészeti Osztály igazgatójával. A rövidfilm nemcsak azt mutatja be, hogy az építészek nemcsak asztalnál ülve töltik a napot tervezéssel, hanem azt is, hogyan teremthetünk egyensúlyt a munka és a magánélet között.

3D DESIGN ÉS BIM A TSPC-NÉL

Szakmai tudás és elkötelezettség kombinációja: ez a komplex, innovatív és nagy léptékű projektek alapja. A TSPC piacvezető a 3D tervezés és a BIM technológia alkalmazásában. Kollégáink szaktudásukkal és technológiai innovációk iránti nyitottságukkal építik a jövőt.

OFFICE LIFE