Skip to main content
MIND
VEZETŐK, IGAZGATÓK
OSZTÁLYVEZETŐK, CSOPORTVEZETŐK
PROJEKT-
MENEDZSEREK
PROJECTVEZETŐK

STENZEL SÁNDOR

Geodézia irodavezető

1998-ban földmérő,- majd 1999-ben földrendező mérnökként végzett a székesfehérvári GEO-ban. Karrierje során számos érdekes és izgalmas hazai és nemzetközi projektben vett részt. Dolgozott klasszikus termelésben: kataszteri és tervezéssel kapcsolatos geodéziában, belekóstolt a légitérképészetbe. Foglalkozott geodéziai műszerek forgalmazásával, terméktámogatásával is.
3D-szkenneléssel és GNSS észlelésekkel kipróbálhatta magát bahreini, vietnámi és szerbiai munkákon. Legutóbbi munkahelyén felépítette és irányította a térszkennelési divíziót. 2023 nyarán az ottani Csapata szakembereivel csatlakozott a TSPC Group geodéziájához. Itt is több tervezési projekt terepi geodéziáját és irodai feldolgozását vezette már, hagyományos, -és speciális téradatgyűjtési módszerek alkalmazásával.

Sándornak a geodézia nem csak szakmája, de hivatása, szenvedélye és hobbija is egyben. Szabadidejében 2011 óta szerkeszt saját blogot, könnyed hangvételű geodéziai műszerbemutató és technológiai cikkekkel. Évek óta publikál a patinás Geodézia & Kartográfia Magazinban is. Ezeknek köszönhetően szinte mindig elsőként találkozik a legújabb technológiai fejlesztésekkel és elsőként próbálhatja ki legkorszerűbb geoinformatikai mérőrendszereket.
Szeret új munkafolyamatokat, szakmai megoldásokat kidolgozni, tudását igyekszik folyamatosan átadni a Geodéziai Iroda tagjainak. Büszke Kollegáira, akik valamennyien nyúlnak a feladatokért, keresik a szakmai kihívásokat és rendre meg is oldják azokat.

Célja, hogy a cégcsoporton belül minél rövidebb idő alatt, minél ismertebbé tegye a szakágát és szolgáltatásait. Szeretné, ha tervezőink tudnák és látnák, milyen profi szakmai Csapat és korszerű technológia áll a rendelkezésükre a precíz és széleskörű geodéziai adatszolgáltatáskor, illetve, hogy az milyen új, sokszínű eredménytermékkel tudja támogatni mindennapi munkájukat. Stratégiai célja továbbá, hogy mivel a Geodéziai Iroda egyedülálló és keresett preferenciákkal rendelkezik mind terepi, mind irodai feldolgozás terén, párhuzamosan a belső munkákkal a külső piacok felé is nyisson.