Skip to main content

Átadták a győri Töltésszer utcában található Vármegyei Rendezvényközpontot, egykori nevén a „Csónakházat”. Az épület energetikai felújításon esett át, melynek generáltervezési, lebonyolítási és műszaki ellenőrzési feladataid a TSPC csapata látta el.

A 666 négyzetméteres Vármegyei Rendezvényközpont 2 emeletes. Az épület földszintjét úgy alakították ki, hogy könnyen takarítható legyen, ha a Duna belátogatna az épületbe. Öltözők, mosdók várják a szabadtéri rendezvények résztvevőit és a vízitúrázókat. A rendezvényre érkezőknek a ruhatár biztosított. A két emelet között a közlekedést lifttel és lépcsőn lehetséges. A sajtó részére egy sajtószoba is épült, amely lehetővé teszi a programok közvetítését.

A 150 fő befogadására alkalmas rendezvényterem kivételes panorámával rendelkezik, a Duna a földig érő ablakokon két oldalról is látszik. A termet mobilfalakkal többfelé felé lehet osztani, így kisebb -nagyobb termeket lehet kialakítani. Új lépcső épült a vízpart közvetlen megközelítésre is, ahova még egy stég is megtervezésre kerül a vízitúrázók könnyebb közlekedésének biztosítására.

A kulturális épület Győr városának fontos és elhelyezkedésének köszönhetően különleges rendezvényközpontja lett. A TSPC Csoport székhelyének is otthont adó Győr városában csapatunk számos feladatot látott el más projekteken is, amelyekkel hozzájárult a város megújulásához. Portfóliónkban szerepel a Dunakapu Tér és az alatta található mélygarázs generáltervezése, a már átadott és megnyitott új Vízi – és Élménypark műszaki ellenőrzése, valamint készül Győr új innovációs központja is.