Hírek

Hamarosan megnyílik a Millenáris Startup Campus

2018. július 19.

A Forbes Magyarország írt rólunk!

180 munkaállomás, 24 iroda és tárgyaló, 3 különterem, konténerek és emberakváriumok. Hamarosan megnyílik a Millenáris Startup Campus, a Millenáris Park átalakított C épütében, melynek terveit a TSPC Mérnökiroda készítette.

A cikket itt olvashatjátok: https://forbes.hu/a-jo-elet/millenaris-startup-campus-2018/

Fotók: Sebestyén László / Forbes

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.