Hírek

Épületlátogatás a győri EYOF-on

2017. július 24.

Elkészült a Győri Sportkomplexum és eljutottunk megnézni még az EYOF előkészültek alatt.

Újra eljutottunk egyik munkánkat megtekinteni, ráadásul elég nagy számban sikerült kiszabadulnunk az irodából erre az egész napos közös kiruccanásra. A komplexum egyik legnagyobb szabású rendezvényének előkészületei közben sikerült betekintést nyerni nem csak a versenyek szervezésébe, hanem az üzemeltetői visszajelzéseket is kaptunk.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.