Hírek

Épül a Testnevelési Egyetem Csörsz utcai kampusza: kollégáink a helyszínen jártak

2021. február 10.

Jó tempóban halad a Testnevelési Egyetem kampuszfejlesztése: a Csörsz utcában jelenleg is zajlik a sportpályák tartószerkezet-építési szakasza. Kollégáink a helyszínen jártak és a kivitelező ZÁÉV munkatársaival egyeztettek egy izgalmas munkafolyamatról: ezekben a napokban polietilén labdákkal kikönnyített födémet építenek a területen. Az innovatív megoldással egy úgynevezett Cobiax-rendszerű födém épül, amelynek építése során többezer újrahasznosított műanyag bevonatú „buborékot” betonoznak be a kivitelezők, amely a szerkezet önsúlyát csökkentő megoldásként segít a szerkezet karcsúságának megtartásában. 

A Csörsz utcai területen található majd egy 400 méteres, nyolcsávos, szabadtéri atlétikapálya; egy élőfüves és egy műfüves futballpálya és a két kültéri teniszpálya mellett a kampusz része lesz még egy 1500 fős lelátóval rendelkező sportcsarnok, amely kézilabda, kosárlabda, röplabda és torna gyakorlására és versenyfunkcióra egyaránt használható. A területen 200 férőhelyes teremgarázs és egy 700 négyzetméteres kondicionáló terem is létesül majd. A BAH-csomópont felé zöld öböllel és fasorral, éjszaka pedig egy különleges, LED-világítású kerítéssel, az úgynevezett kolonnáddal épülő kampusz nappal és éjjel is hozzátesz majd Budapest városképéhez.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.