Hírek

Elsőnek választották a szegedi uszoda komplexum pályázati munkánkat

2016. szeptember 30.

A DPI Design-nal együtt készített szegedi uszoda pályázati tervünket találta a zsűri a legérdemesebbnek a megvalósításra. A bírálóbizottság értékelése szerint pályázatunk a kiírás feltételeit szinte teljes körűen, magas építészeti színvonalon és reális megvalósítást garantáló módon teljesítette.

A pályázat kiírása a FINA előírásoknak is megfelelő, vagyis nemzetközi versenyek tartására, illetve televíziós közvetítésre alkalmas, fedett sportuszoda tervezőjének kiválasztásáról szólt és pályázati felhívás az Európai Unió Hivatalos Lapjában jelent meg. A tervpályázati dokumentációt 66 érdeklődő váltotta ki és végül összesen 21 pályamű érkezett be határidőben.

A Bírálóbizottság 5 főből állt, köztük az építészkamara képviselőjéből, akinek munkáját 7 fős szakértői stáb, benne ár szakértő, gépész, energetikus, közlekedési, közbeszerzési és jogi szakértő segítette.

A leendő uszodában öt medence lesz, egy 50 x 25 m-es versenymedence, egy 20 x 12,5 m-es melegvizes tanmedence, egy 25 x 15m-es bemelegítő medence, egy kültéri résszel rendelkező melegvizes ülőmedence és egy kis hidegvizes medence.

Az uszoda komplexum tartalmaz továbbá egy wellness részleget, lesznek benne edzőtermek és érdekesség a „zöld tető”, ami nemcsak esztétikus, de energetikai szempontból is hasznos.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.