Hírek

Elköltöztünk

2015. augusztus 08.

Hosszas zsúfolt hónapok után végre nagyobb irodába költöztünk.

Egy hét pakolás, takarítás és eszközbeszerzés után viszonylag zökkenőmentesen sikerül helyet változtatnunk. Csak a nyomtatóink nem érkeztek még meg. Szerencsére pont nincs tervleadás.

Új, belvárosi irodánkban megújult erővel vágunk neki a következő kihívásoknak és újabb szabad asztalokkal várjuk a leendő munkatársakat.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.