Hírek

Az Év Közösségi Tere lehet a Millenáris Startup Campus

2018. december 17.

A TSPC projektje, a Millenáris Startup Campus nívós versenyben került a legjobbak közé és a zsűri és a közönég szavazatai alapján megnyerheti az Év Közösségi Tere címet. A kategóriában olyan közösségi terek szerepelnek, mint az Empathy Café&Bistro, az Egyszülős Központ vagy a Belvárosi Közösségi tér. A versenyben december 1-től lehet szavazni csapatunk munkájára.

A szavazáshoz kattints ide: http://azevirodaja.hu/szavazas

Az OfficeUp az Év Irodája verseny keretében idén kilencedik alkalommal keresik az év legjobbjait, akik formálják az irodapiacot, a munkáltatói kultúrát és új értéket teremtenek a hazai piacon: a versenyre az idei évben elköltözött, felújított irodák, közösségi terek neveztek, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.

A Millenáris Park átalakított épületében 183 munkaállomás, 24 iroda és tárgyaló, különtermek, 102 fős moziterem, tárgyalásra alkalmas konténerek és úgynevezett „emberakváriumok” is találhatók. A WeLoveBudapest újságírója, Bartha Dorka így írt a munkánkról:

„Régen kalapácsütésektől volt hangos a szerelőcsarnok, a jövőben pedig a billentyűzetek kopogása tölti majd be a hatalmas ipari épületet. Az egykori budai Ganz Villamossági Gyár revitalizációja a kétezres évek elejének egyik legnagyobb szenzációja volt, és azóta is rengeteg változatos eseménynek adott otthont a Millenáris. Az egykori nagy csarnok, ahol az Álmok Álmodói kiállítás is volt anno, most, mint a hazai startup legnagyobb és innovatívabb központja nyitotta meg kapuit.

A campusra belépve az első gondolatunk az volt, hogy na, ez már coworking iroda. A helyenként több mint 10 méteres belmagassággal rendelkező óriási térben több százan fognak egy légtérben dolgozni, mégis okosan vannak elosztva a különböző funkciójú terek, így nem lesz nyomasztó sem az összezártság, sem a fejünk fölött a múlt mementójaként csüngő behemót daruk.

Az asztalok 4-6-8 fős kisebb csoportokba vannak rendezve, de találunk hangszigetelt, ám vizuálisan nem elszeparált üvegkockában berendezett kisebb irodákat is, és egyszemélyes, zöld-sárga telefonfülkékből átalakított mini munkaállomásokat is. Illetve az alsó szinten kaptak helyet a konferenciatermek. (…)

A felső szintről nyílnak a lentről már igencsak szuggerált tárgyalók – ugyanis két hatalmas ipari konténer lebeg a csarnok közepén.  A felső szinten találhatóak majd a kisebb irodák, illetve az étterem és teakonyha rész is, valamint egy kisebb tetőkert sakktáblával, ugróiskolával és mini kondiparkkal is.”

A Campusról a Forbes magazin cikke itt olvasható: https://forbes.hu/a-jo-elet/millenaris-startup-campus-2018/

Az OfficeUp az Év Irodája szakmai nap és díjátadó 2019. február 20-án lesz az Akvárium klubban.

 

Büszkék vagyunk a projekten dolgozó csapatra:

Generál tervező – TSPC Kft.

Felelős tervező: Kádár Mihály

Projektmenedzser: Tóth Gabriella

Projektvezető építész: Rónaszéki Gábor

Belsőépítészet – AEO Építész és Belsőépítész Bt. és Interior Show Kft. – Görgey-Szabó Ildikó

Tartószerkezet – TSPC Kft. – Csepregi Szabolcs

Épületgépészet – CÉH Zrt. – Lukács László, Marosi Gergely

Épületvillamosság – CÉH Zrt. – Sápi János

 

Megrendelő: Millenáris Nonprofit Kft.

Kivitelező: WHB (West Hungária Bau) Kft.

 

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.