Hírek

Átadták az Árpád parkolóházat: modern zöldtető alatt parkolhatnak a győriek

2018. december 14.

Péntek délelőtt átadták Győrben az Árpád parkolóházat, amelynek terveit a TSPC szakemberei készítették. A parkolóház öt szinten, 205 férőhellyel, foglaltságjelző-rendszerrel és hat, elektromos autók töltését szolgáló egységgel várja az autósokat.

A modern parkolóház a Teleki utca és Árpád út csomópontjában épült meg. Az épület gyalogosan az Árpád úti oldalról közelíthető meg, a különböző szintek két felvonóval és egy lépcsőházon keresztül érhetők el. Érdekesség, hogy az épület a Győri Balett próbatermének is helyet ad. Az Árpád parkolóház szalagos elrendezésű formavilága lendületet sugall, a szinteltolásos rendszerben megvalósuló zöldtető pedig a környezethez való maximális illeszkedést segíti úgy, hogy közben ellensúlyozza a hasonló parkolóházak gyakran szigorú, monoton jellegét.

Győr városvezetése és a TSPC szakemberei más győri projektben is együtt gondolkodnak arról, hogyan lehetne csökkenteni a belváros autóforgalmát, szem előtt tartva a gyalogos közlekedés védelmét és a biciklihasználat népszerűsítésének lehetőségeit. Ennek a legmodernebb megoldását a TSPC a János Pál térre tervezett négyliftes automata mélygarázs tervezésével kínálják, ahol nemzetközi tapasztalat integrálásával valósulhat meg a győri forgalmat csökkentő mélyépítészeti bravúr.

Az Árpád parkolóház első tervéről látványos videó látható a TSPC Csoport oldalán:

Büszkék vagyunk a csapatban dolgozó kollégáinkra:

Kiviteli terv: Kádár Mihály, Kisgergely Csaba

Felelős tervezők: Könözsi Szilvia, Rónaszéki Gábor

Munkatársak: Szántó Csilla, Huszár Attila, Kormányos Kornél, Koller János, Rónaszéki-Fekete Zsuzsanna

 

A képek szabadon megoszthatók a következő megjelöléssel:

“Forrás: www.tspc.hu, a képek tulajdonosa Kádár Mihály, TSPC csoport.”

 

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.