Hírek

Átadták a Tüske Uszodakomplexumot

2016. március 14.

A 2016-os év elején átadták a Tüske csarnok melletti Tüske Uszodakomplexumot. Ha a nekünk is nagyon hosszúnak tűnő munkarészünket a teljes projekt vonatkozásában tekintjük át, ami valójában több évtizedig húzódott, akkor a néha nagyon kapkodós, néha megtorpanni látszó folyamat, amit tapasztaltunk, nem is olyan vészes.

Az akkori csapatból szinte mindannyian részt vettünk a tervezési folyamatban és sokszor hittük azt, hogy végre készen van, de nem tudnék olyan embert említeni az irodában, aki az elejétől a végéig lekövette volna az eseményeket. A tervezési folyamat több projektmenedzsert, projektvezetőt és számtalan feldolgozó építészt emésztett föl. Bár sokan, rengeteg lelkiismeretes munkaórát fektettek egy jól működő, racionális épületbe. Amit a helyszínen megtekinthetünk, csak körvonalaiban emlékeztet arra az elképzelésre, amit terveinkben megfogalmaztunk.

A 2013-ban kezdődő pályázati munka és 2014 első felében megkapott engedély után megkezdődött a Tüske Uszodakomplexum építése és a kiviteli tervek leépítése. Az eredmény a látható épület, mely külsejével és belsejében is jobban szolgálhatná a Budapestieket.

Reméljük, hogy lecsupaszított teste ellenére célját betölti, és hosszan szolgálja majd töretlenül a vízisportok kedvelőit.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.