Hírek

A TSPC tervezi Hajdúszoboszló új konferenciaközpontját

2021. augusztus 30.

Konferenciák és rendezvények megtartására alkalmas tér, két kézilabdapálya, egy kosárlabdapálya és 950 fős nézőtér várja majd a látogatókat Hajdúszoboszló új multifunkciós rendezvényközpontjában, melynek generáltervezési feladatait a TSPC Kft. nyerte el.

A fejlesztés célja az, hogy Hajdúszoboszló egy kulturális rendezvények megtartására, sportolásra és tehetséggondozásra is alkalmas, modern többfunkciós létesítménnyel gazdagodjon. A területen játszóház és étterem is megvalósul majd, a központ tervezési kiírása a Debreceni út-Kemping utca-Szép Ernő utca és a Bocskai Stadion által határolt területre vonatkozik. A projekt a Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. támogatásából valósul meg.

A korábban meghirdetett Hajdúszoboszló multicsarnok ötletpályázaton a TSPC díjazásban részesült, erről az Építészfórum számolt be részletesen Hajdúságból felhajtogatott forma című írásában.

Címkék:
Adatkezelési tájékoztatónk jogszabály változás miatt frissült, de az adatok kezelésének részletei változatlanok. A weboldalon cookie-kat használunk az optimális működés érdekében.
Elfogadom
Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Megoldásokat szállítunk - otthonról is!

Köszönjük munkavállalóinknak és partnereinknek, hogy lehetővé tették, hogy cégünk, a TSPC egy gyors átállás után, megteremtve a munkavégzés személyi és tárgyi feltételeit, változatlan lendülettel folytathatja a munkát.

A TSPC számára prioritás a munkatársak biztonsága és egészsége, a jelenlegi nehéz helyzetben pedig fontosnak tartottuk, hogy közösségként gondolkozva, egymásért is tegyünk - döntéseink ezt szem előtt tartva születtek meg.

Hiszünk benne, hogy az új munkakörnyezet új nézőpontot, ötleteket és friss energiákat jelent majd - továbbra is szakértelemmel és dinamikus csapattal kísérve megrendelőinket az ötlettől a megvalósulásig.